Terhin Helmi - Hieronta

Kurssit

Tervetuloa kurssille oppimaan lisää kosketuksen merkityksestä ja hierontaa käytännössä! Terhin Helmi kurssit ja ajankohdat päivittyvät facebookiin.

Vauvahierontakurssi

Tämä kurssi on 1 kk - n.9 kk ikäisille vauvoille ja vanhemmille. Opettelemme hierontaa käytännössä ja kerron enemmän vauvahieronnasta ja sen vaikutuksista. Saatte myös kirjalliset ohjeet hierontaotteista ja -reiteistä, hierontaan sopivista öljyistä sekä ohjeita, kuinka hieronta voi auttaa esim. vatsavaivoissa tai nukahtamisvaikeuksissa.

Mukaan kurssille oma alusta ja pyyhe sekä vauvalle varavaippa (ja -vaatteet).

Voit myös kerätä oman ryhmän (vähintään 3 vauvaa ja vanhempaa) ja varaa oma kurssi, sopimuksen mukaan myös kotonanne.

Seuraava kurssi Tammistossa PILATES Studio Vantaa, Rosendalinkuja 1, 01520 Vantaa. Kahden kerran kurssi on torstaisin 03.10.2019 ja 10.10.2019 klo 10-11.30

Vanhempi-lapsi hierontakurssi

Yhden kerran hierontakurssi vanhemmalle 3-6 vuotiaan lapsen kanssa.
Kurssilla käymme läpi lapsen hieronnassa huomioitavia asioita ja opettelemme käytännössä hierontaotteita. Vanhempi hieroo lastaan ja lapsi saa myös hieroa vanhempaa. Aluksi ohjelmassa on hieman liikettä, laululeikki ja hieronnan jälkeen lopuksi pieni rentoutushetki kuunnellen tiibetiläisten äänimaljojen sointia.
Kotiin saatte kirjalliset ohjeet hierontareiteistä.
Mukaan kurssille mukavat rennot vaatteet, iso pyyhe ja halutessanne huopa/viltti.

Kurssien ajankohdat ja paikat löytyvät facebookista tai voit kysyä niitä yhteydenottolomakkeen kautta tai puhelimitse viestillä 040 5812801 /Terhi

 

Lämpimästi tervetuloa!