Terhin Helmi - Hieronta

Hieronta

Niskat ja hartiat jumissa? Selkä väsyy ja kolottaa? Jaloissa tukkoisuutta? Tule hierontaan!

Hierontaan voi tulla rentoutumaan tai hoidattamaan lihasjännityksiä ja/tai -kipuja. Huomioin aina asiakkaan tarpeet ja toiveet hoidon suunnittelussa ja toteutuksessa. Tarvittaessa käytetään muokkaavia ja tarkempia otteita lihaskireyksien tai -kovettumien pehmittämiseen ja annan myös kotihoito-ohjeita venyttelystä tai lihaksia vahvistavista liikkeistä. Staattisten työasentojen vastapainona palauttava liike on hyväksi.

Mikäli toiveena on kokonaisvaltainen rentoutus, käytetään hieronnassa laajempia ja kevyempiä otteita. Halutessasi voit valita hierontaan myös tuoksuvan öljyn.
Hieronta parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, jolloin kuona-aineita pääsee poistumaan lihaksista ja tilalle pääsee hapekasta verta ja ravintoaineita. Hieronnan jälkeen onkin hyvä juoda runsaammin vettä, että kuona-aineet pääsevät poistumaan elimistöstä. Hieronnan aikana kehossa vapautuu myös kipua lievittäviä ja rauhoittavia hormoneja.

Hieronta-ajat ovat 45 min - 120 min.
Lyhyempi aika riittää esim. selän ja niska-hartia-alueen hierontaan, jalkojen tarkempaan hierontaan on hyvä varata 60 min ja kokovartalohierontaan (selkä, jalat, kädet, niska ja pää) 90-120 min.
Pää- ja kasvohieronta 30 min sisältää niskan, pään ja kasvojen hieronnan. Kasvoille käytän ihanaa jojobaöljyä.
Hemmotteluun ja rentoutumiseen on tarjolla intialaista päähierontaa ja tiibetiläistä ääimaljahoitoa. Lue lisää palvelut-valikosta.

Normaalisti etenevän raskauden aikana saa ja kannattaa käydä hieronnassa, koska hieronnalla voidaan rentouttaa kehon jännityksiä. Lempeä kokovartalohieronta rauhoittaa ja rentouttaa, mikä on hyväksi myös vauvalle. Tarvittaessa voidaan keskittyä tiettyihin kohtiin kehoa, esim. selkään tai niska-hartiaseutuun. Jalkojen hieronta auttaa myös turvotukseen. Tarpeen mukaan siis rentouttava kokovartalohieronta 90min tai osahieronta 60min.

Myös lapsen voi tuoda hierontaan ja mikäli jostain syystä ette pääse tai halua kurssille, voitte varata ajan hieronnan ohjaukseen vastaanotolle. Varsinkin vauvojen vatsavaivoissa tai muusta syystä itkuisen vauvan kanssa suosittelen vastaanottokäyntiä tai kotikäyntiä. Vauva- ja lapsihieronta 30min-45min.

Ohjauksen kanssa 60 min. (sis. opetuksen ja kirjalliset ohjeet kotiin) 

Anna lahjaksi hyvää oloa - lahjakortti hierontaan!

Lämpimästi tervetuloa hoitoon!