Raskaushieronta ja synnytyksen jälkeinen hieronta

Raskauden aikana naisen keho käy läpi lukuisia muutoksia. Kehon painopiste muuttuu, lantion rustoliitokset löystyvät ja lisääntynyt veren ja imunesteen määrä voi kuormittaa nestekiertoa ja aiheuttaa turvotusta.
Raskaushieronta ja synnytyksen jälkeinen hieronta auttaa äitiä rentoutumaan jä vähentää stressiä. Tämä on vauvan hyvinvoinnille tärkeää, samoin kuin verenkierron vauhdittumisen myötä lisääntynyt hapen kulku kudoksiin ja kuona-aineiden poistuminen elimistöstä. Turvotus vähenee imunestekierron parantuessa.

Painopisteen siirtymisen myötä voi tulla alaselkään, pakaroihin ja alaraajoihin lihasjännityksiä, joita voidaan helpottaa hieromalla.

Raskaushieronnassa käytän erikoistyynyjä, joiden avulla voidaan tukea tuleva äiti hyvään asentoon hieronnan ajaksi. Raskauden aikana käytetään kylkimakuu- ja puoli-istuvaa asentoa. Hierontaan voi ja kannattaa tulla koko raskauden ajan (mikäli raskaus sujuu ongelmitta) ja synnytyksen jälkeen heti, kun äiti haluaa. Synnytyksen jälkeen hieronta nopeuttaa kehon palautumista synnytyksestä. Imetys ja vauvan kantaminen voivat kipeyttää hartioita ja selkää. Hieronta helpottaa lihasjännityksiä ja äitikin pääsee hoidettavaksi! Tarvittaessa käytetään edelleen kylkimakuuasentoa ja vauvan voit ottaa mukaan hierontaan.

Sydämellisesti tervetuloa hoitoon!


Raskaushieronta 90 min / 80 €
Rentouttava kokovartalohieronta, jossa käydään keho läpi päästä varpaisiin, myös vatsa.

Raskaushieronta 60 min / 60 €
Osahieronta äidin toiveiden tarpeen mukaan. Esimerkiksi alaselkä, pakarat ja jalat tai yläselkä, niska ja yläraajat.